PHANTA VISION

PHANTA VISION opgericht in 1990 door filmproducent Petra Goedings en filmeditor JP Luijsterburg, is een inspirerende partner voor audiovisuele projecten in de culturele, zakelijke en educatieve sector.

PHANTA VISUAL ontwikkelt audiovisuele installaties voor musea, congressen, theaters, beurzen en bedrijfspresentaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur. Tot onze klanten behoren onder andere het RIJKSMUSEUM, ARTIS, HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM, FOTO MUSEUM en de FLORIADE.

PHANTA EDIT monteert speelfilms, documentaires en (drama-)series, zoals HOLLANDS HOOP, GRENSLANDERS en Geert Maks IN EUROPA. Editor JP Luijsterburg won in 2012 een Gouden Kalf voor Beste Editor voor de montage van DE HEINEKEN ONTVOERING.

PHANTA FILM produceert speelfilms, documentaires, (drama-)series en korte films. In november 2019 ging de speelfilm MI VIDA met Loes Luca en Elvira Mínguez (TODOS LO SABEN) in première. De internationale coproducties HELLHOLE en GHOST TROPIC van Bas Devos gingen respectievelijk in première tijdens de Berlinale en het Cannes Film Festival in de secties Panorama en Quinzaines des Réalisateurs.

PHANTA FILM vormt met PHANTA & CO de paraplu voor een gespecialiseerd collectief van vijf producenten. PHANTA BASTA! richt zich op jeugd- en familiefilms, dramaseries en live-uitzendingen; het recent opgerichte PHANTA ANIMATION produceert animatieseries en -films; GOLDMAN FILM heeft diverse films en series voor brede en/of specifieke doelgroepen in zijn line-up, terwijl PHANTA FILM zelf zich richt op internationale arthouse/cross-over films en dramaseries, en daarnaast de creatieve, wettelijke en financiële basis voor het collectief biedt. Vanaf januari 2019 is het gerenommeerde productiebedrijf BOSBROS toegetreden tot de groep. Met de dramaserie PAPADAG 2, die in 2020 op de televisie wordt uitgezonden, is de samenwerking officieel van start gegaan.

PHANTA VISION is gevestigd in Amsterdam in een voormalig schoolgebouw aan de Gijsbrecht van Aemstelstraat. Hier werkt ervaren en opkomend talent samen aan diverse producties met liefde en nieuwsgierigheid voor het vak. PHANTA VISION denkt graag met u mee. Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

'NIEUWE WERELDEN CREËREN VOOR ONZE KLANTEN EN PUBLIEK, DAT IS WAT WE GRAAG DOEN'