Film MI VIDA breekt nu al record

14th September 2017

HOOGSTE CROWDFUNDING OPBRENGST BINNEN 24 UUR

MI VIDA is een ontroerende speelfilm over ‘coming of old age’ van Norbert ter hall, geschreven door Roos Ouwehand, met Loes Luca in de hoofdrol. In het speciaal voor haar geschreven scenario speelt Luca de onlangs gepensioneerde kapster Lou Welter, wier leven een drastische wending krijgt tijdens een taalcursus in Spanje. De film is momenteel nog in de pre-productie fase, maar breekt nu al een record. Woensdag jongstleden startte een crowd-funding actie, die binnen 24 uur de hoogste opbrengst opleverde sinds de oprichting van het platform Cinecrowd.

De speelfilm MI VIDA gaat over dromen. Dromen die we hebben afgedaan als ‘onhaalbaar’ of ‘onrealistisch’. Of die we zijn kwijtgeraakt in de maalstroom van het dagelijks leven: ’Ergens tussen de boodschappen, de afwas en de administratie’.

Maar omdat dromen vaak geld kosten vragen de makers van MI VIDA de hulp van het publiek en starten een crowdfunding actie. Binnen 30 dagen hopen de makers een bedrag van € 22.500,- op te halen. Donateurs kunnen o.a. twee kaartjes voor de première krijgen en maken bovendien kans op een solo reis naar de filmset in Spanje.

Voor meer informatie over dit project:  cinecrowd.com/mi-vida