SUCCESVOLLE SERIE PAPADAG TERUG VOOR SEIZOEN 2

25th April 2019

Na een succesvol eerste seizoen van de dramaserie PAPADAG, dat werd uitgezonden eind 2017/begin 2018, volgt voorjaar 2020 een tweede reeks. Wederom zijn de hoofdrollen weggelegd voor Hajo Bruins, Hassan Salah Slaby, Ruben van der Meer, Guido Pollemans, David Lucieer en George Tobal. De opnames zijn 24 april 2019 van start gegaan.

PAPADAG is een vrolijke tragi-komische serie, over modern ouderschap in het algemeen en vaderschap in het bijzonder. De serie gaat over het wel en wee van een groepje zeer verschillende vaders (in karakter, leeftijd en opleidingsniveau). Centraal staan de vaders en hun levens met hun kinderen, (ex)partners, werk en ouders. Als gemeenschappelijk moment hebben ze de donderdag, waarop ze elkaar (in wisselende samenstelling) weer of geen weer, ontmoeten bij de zandbak in het park.

Om het geheugen op te frissen kunnen alle afleveringen van het eerste seizoen nu worden teruggekeken via NPO Start Plus.

Cast & Crew

De regie is dit seizoen in handen van Beer ten Kate en Janice Pierre. De scenario’s zijn wederom afkomstig van Tamara Bos, Lotte Tabbers en Anne Barnhoorn. Het tweede seizoen van Papadag is een coproductie van BosBros, Phanta Film en de AVROTROS.