Succesvolle jeugdserie ‘Circus Noël’ krijgt vervolg in de bioscoop

10th August 2018

De succesvolle jeugdserie ‘Circus Noël’ van AVROTROS krijgt volgend jaar een eigen bioscoopfilm. In deze magische circusfilm vol avontuur reist de twaalfjarige Karo (Luna Wijnands) stiekem mee met haar circusvrienden Tonie (Tommy van Lent) en Victor (Samuel Reurekas). Ze moeten alles op alles zetten om het circus te redden van de ondergang, al komt hun vriendschap hierdoor zwaar onder druk te staan. Rein Hofman is te zien als circusdirecteur Pedro Canelli en Tygo Gernandt speelt de broer van circusartiest Iwan, waarmee hij in het verleden de legendarische act De Horse Boys vormde. Rick Paul van Mulligen trekt zijn clown kostuum weer uit de kast voor clown Maaiko en Rosa Reuten kruipt in de film wederom in de huid van Christina.

‘Circus Noël’, onder regie van Dennis Bots, wordt geproduceerd door Incredible Film en Phanta Basta! De film is het vervolg op de populaire serie die in december 2017 werd uitgezonden door AVROTROS op Zapp. De opnames vinden deze zomer plaats en Just Entertainment brengt de familiefilm in februari 2019 uit in de bioscoop.

Tygo Gernandt: “Ik kijk er ontzettend naar uit om weer met Dennis Bots samen te werken. Hij maakt altijd waanzinnig spannende en avontuurlijke films. In Circus Noël gaan we stunts doen met paarden, en daar heb ik ontzettend veel zin in, want dat vind ik te gek.”

comments powered by Disqus