Vacature per direct: AUDIOVISUEEL TECHNICUS installatie-projecten

28th May 2018

Phanta Visual zoekt

AUDIOVISUEEL TECHNICUS Vaste installatie-projecten 

Functieomschrijving

Als adviseurs, av-architecten en leveranciers van innovatieve AV installaties werken wij al meer dan 25 jaar voor gerenommeerde klanten in de culturele, educatieve en zakelijke sector. Phanta Visual verstaat de kunst om nieuwe werelden in beeld en geluid te creëren. Wij hebben een brede klantengroep en installeren uiteenlopende AV projecten, zoals in onderwijsruimtes & auditoria, experience installaties in musea, videowalls, vergaderruimtes met video conferentie en besturingssystemen.

Wij zoeken een collega in vaste dienst: AV Technicus, vaste installatie-projecten

Werkzaamheden: Het monteren en plaatsen van eenvoudige tot complexe audiovisuele installaties. Je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar bent ook in staat om zelfstandig projecten te beheren en uit te voeren. Dit betekent dat je deelneemt aan project- en werkbesprekingen en verzorgt de technische projectdocumentatie. Tijdens een installatie ben je aanspreekpunt voor onze klanten. De projecten worden bij Phanta Visual voorbereid en zullen vooral op locatie uitgevoerd worden.

We zoeken iemand die:

  • MBO-niveau Techniek heeft;
  • ervaring heeft met het installeren van simpele tot complexe AV systemen;
  • netjes en accuraat werkt;
  • in overleg met projectleider zelfstandig taken kan uitvoeren;
  • graag werkt in een team.

Wat bieden wij

Wij zijn een platte, flexibele organisatie waar gekwalificeerde medewerkers als individu en als team de ruimte krijgen om hun talenten te ontplooien en zichzelf te zijn. De open en prettige werksfeer stimuleert ons om creatieve, slimme oplossingen en technieken te bedenken. We bieden je een afwisselende baan in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie. We bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse:

E-mail je CV en een korte motivatie naar alem@phantavision.com. Voor praktische vragen kun je contact opnemen met  Alem Adea en voor technische vragen met Niels Peerdeman, niels@phantavision.com.  

Telefoon: 020-6260255   www.phantavision.com