PHANTA VISION

PHANTA VISION opgericht in 1990 door filmproducent Petra Goedings en filmeditor JP Luijsterburg, is een inspirerende partner voor audiovisuele projecten in de culturele, zakelijke en educatieve sector.

PHANTA FILM produceert speelfilms, documentaires, (drama-)series en korte films. In 2016 ging de Bulgaarse coproductie THE PROSECUTOR, THE DEFENER, THE FATHER AND HIS SON uit in de Nederlandse bioscopen. In 2017 starten de opnames van de internationale speelfilm SALAMANCA met Loes Luca en Rossy de Palma in de hoofdrollen. 

PHANTA EDIT monteert speelfilms, documentaires en (drama-)series, zoals de speelfilm DE HEINEKEN ONTVOERING, de televisieseries O'HANLONS HELDEN en Geert Maks IN EUROPA en de dramaseries ZUSJES, DE GEHEIMEN VAN BARSLET en DUNYA & DESIE. Editor JP Luijsterburg won in 2012 een Gouden Kalf voor Beste Editor voor de montage van DE HEINEKEN ONTVOERING.

PHANTA VISUAL ontwikkelt audiovisuele installaties voor musea, congressen, theaters, beurzen en bedrijfspresentaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur. Tot onze klanten behoren onder andere het RIJKSMUSEUM, ARTIS, HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM, FOTO MUSEUM en de FLORIADE..

PHANTA & CO  is een samenwerkingsverband tussen Phanta Film en opkomende filmproducenten. De eerste speelfilm die uit dit initiatief voortkomt is TUSSEN 10:00-12:00  van filmproducent Keren Cogan van Keren Cogan Films die in 2014 in première gaat. Producent Edwin Goldman van Goldman Film heeft diverse films in ontwikkeling waaronder de adaptatie van het jeugdboek VALS.

PHANTA BASTA! is sind 2015 actief onder leiding van producenten Harro van Staverden en Michiel Bartels die met medeneming van de jeugdfilm tak van Bijker Film een nieuwe start maken als onderdeel binnen het film collectief van Phanta Film dat zich richt op jeugdproducties.

PHANTA VISION is gevestigd in Amsterdam in een voormalig schoolgebouw aan de Gijsbrecht van Aemstelstraat. Hier werkt ervaren en opkomend talent samen aan diverse producties met liefde en nieuwsgierigheid voor het vak. Phanta Vision denkt graag met u mee. Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

'NIEUWE WERELDEN CREËREN VOOR ONZE KLANTEN EN PUBLIEK, DAT IS WAT WE GRAAG DOEN'